Personal

Här hittar du information om oss som jobbar på fritidsgården Fenix. 

Jag heter Emil Svensson och är föreståndare på fritidsgårdarna Fenix och Freja. Jag är utbildad lärare och bor i närheten av Älmhult tillsammans med min familj och två hundar. Jag arbetar aktivt för fritidsgårdarnas ständiga utveckling och samarbetet med övriga verksamheter. Jag och mina kollegor arbetar för att stärka ungdomars självkänsla och ge dem verktyg för livet. Tillsammans skapar vi aktiviteter som ger möjligheten till nya upplevelser och erfarenheter.

Hej, jag heter Hanna Holmberg och är 22år gammal. Jag arbetar som fritidsledare på fritidsgårdarna Fenix och Freja, och det har jag gjort det sedan januari 2017. Jag är uppvuxen i en liten by 1,5 mil utanför Älmhult och bor fortfarande kvar där, fast nu tillsammans med min sambo, hund och katt. Jag älskar att arbeta med människor, men brinner extra för arbetet med ungdomar. Jag vill vara en trygg vuxen och förebild som ger ungdomarna en trygghet att växa och skapa sin egna väg för att stärka sin egna självkänsla.

Just nu är jag föräldraledig men är tillbaka i augusti 2020 igen :)

Hej, Jag heter Zekra Amali. Jag är 21 år och är fritidsledare på Fenix och har varit det sen april 2017. Jag kommer från Palestina och bott här i tre år. Jag bor i Hökön utanför Älmhult. Att arbeta med ungdomar är det bästa för mig.

Hejsan hoppsan! John Kraft heter jag, är 27 år, kommer från Växjö men har flyttat till Älmhults kommun nu när jag sedan juni 2018 börjat jobba som fritidsledare här. Jag är en person som tycker att fritiden är viktig för alla och jag vill hjälpa dig att få en så bra fritid som möjligt. Mig kan du prata med om aktiviteter, livet, intressen, tips och allt annat! Jag har tidigare engagerat mig i olika föreningar så om du är sugen på att gå med i en förening eller kanske starta en egen – prata med mig!

På min egen fritid gillar jag att cykla, spela musik (framförallt trummor), CS:GO, bada, chilla och göra alla möjliga saker ute i naturen – vandra, tälta, fiska, paddla och så vidare!

Jag kommer jobba mestadels på Fritidsgården Freja, men jag kommer vara lite överallt! Vi ses!

 

Hej, jag heter Habib!

Hej, jag heter Nora!

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.